به گزارش یزدفردا: دکتر محمدعلی طالبی در آیین اختتامیه جشنواره امید پارک علم و فناوری در تالار فرهنگ و هنر کرمان تاکید کرد: توسعه نظام فناوری و نوآوری یکی از اولویت های جدی ما در استان است که این موضوع به عنوان راهبرد توسعه و پیشرفت در قالب سند «کرمان برفراز» پیگیری می شود.
طالبی با تاکید بر اینکه برای رسیدن به توسعه نظام فناوری و نوآوری تمام ظرفیت استان را به کار خواهیم گرفت ابراز امیدواری کرد: این اتفاق مبارک به اتکای استعدادها و ظرفیت های خوب در استان بهوجود خواهد آمد.
وی با اشاره به وجود نیروهای متخصص و شرکتهای فناور و دانش بنیان در استان و همچنین نیروهای متخصص خارج از استان و شرکتهای دانش بنیان کرمانی در نقاط مختلف کشور افزود: اگر این نیروهای پراکنده و استعدادها تجمیع و هم افزایی مناسبی ایجاد شود قطعا با یک جهش در حوزه نوآوری و فناوری در استان مواجه خواهیم شد.
استاندار کرمان جشنواره امید را نمونه ای از ظرفیتها و استعدادها موجود در استان برای ارائه ایده های سرمایه گذاری عنوان کرد و گفت: امیدوارم در ماههای آینده برنامه ریزی منسجمی برای شروع پر قدرتتر در این حوزه در استان داشته باشیم.
وی گفت: بنگاه های بزرگ اقتصادی و کسانی که میتوانند در زیست بوم فناوری و نوآوری استان نقش آفرین باشند را به صورت جدی پای کار خواهیم آورد تا کم توجهیهای گذشته را جبران کرده و اتفاقات مبارکی در این حوزه رقم بخورد.
طالبی به موضوع مالیات در سند کرمان برفراز به عنوان یکی از شاخصهای ارزیابی اشاره کرد و گفت: این مهم را به عنوان مطالبه جدی از بنگاه های اقتصادی پیگیری خواهیم کرد و امیدوارم فعالانه در عرصه نوآوری از این ظرفیت ها استفاده شود ضمن آنکه مشوقها و حمایت لازم از طرح های خود را دریافت کنند.
طالبی با اشاره به فعالیت مشاور اقتصادی دانش بنیان و دستیار فناوری و نوآوری استاندار کرمان افزود: این مسئولان به صورت ویژه روی این موضوع متمرکز شده و با انگیزه جدی کارهای اساسی را در راستای کمک به استقرار شرکت های دانش بنیان در پارک ها و تامین فضای فیزیکی، حمایت از طرح ها و ایده های دانش بنیان و برقراری ارتباط با محوریت استانداری را پیگیری و دنبال خواهند کرد تا تعامل در این حوزه ها باعث هم افزایی مناسب در نوآوری و فناوری استان شود.
کسب و کارهای فناورانه کرمان سه برابر شدند
رییس پارک علم و فناوری استان کرمان نیز در این جشنواره گفت: نرخ رشد کسب و کارهای فناورانه در استان کرمان سه برابر متوسط کشور شده که این آمار نشان می دهد در گذشته کمبودهای زیادی در این بخش در کرمان وجود داشته است.
حسین کاظمی با بیان اینکه کرمان بهشت ایده ها و سرمایهگذاریهای فناورانه و نوآورانه است، اظهار داشت: ارائه ۵۰ طرح سرمایه گذاری در جشنواره امید استان کرمان نشان می دهد، برنامه های ما با استقبال فزآیندهای در سراسر کشور روبه رو شده و نوآوری و فناوری در استان می تواند در جوی مبتنی بر امید توسعه رشد یابد.
براساس این گزارش در این آیین از دو محصول بومی استان که شامل یک دستگاه گوهرتراش محصول شرکت درزین صنعت کاروانیا و یک محصول شرکت هوشمند نیرو صنعت گستر که به صنعت انرژی کمک میکند؛ رونمایی شد.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
چهارشنبه 30,آوریل,2025